Hernieuwbare energie wordt steeds belangrijker voor jongeren

Gezien het feit dat jonge mensen degenen zijn die de toekomst zullen draaien is het echt van cruciaal belang om hen vroeg te leren over hernieuwbare energie. Als ouder zou u het voorbeeld kunnen geven door op elk moment waarschijnlijk gebruik te maken van zonne-energie. Als het niet mogelijk is om uw volledige woning om te ruilen, schakel dan eventueel uw buitenverlichting uit.

Controleer of uw zonne-energie-installateur de juiste licenties en verzekeringen heeft. Het installeren van zonnepanelen op een steil dak is meestal een delicaat karwei, en ook u moet er echt zeker van zijn dat uw installateurs weten wat ze doen. Op zijn minst, jagen op een contractuele licentie, werknemerscompensatieverzekering, en algemene aansprakelijkheidsverzekering.

Zorg er voor dat je financiƫle cijfers goed zijn voor je met zonne energie begint

Zorg dat u uw financiƫle cijfers op orde hebt voordat u een beslissing neemt over een zonnesysteem. U moet de kosten van het systeem afwegen tegen hoeveel energie het u zal besparen. Neem de kosten van het systeem en vermenigvuldig deze met de levensduur. Zoek nu uit hoeveel energie je zult gebruiken in die levensduur om te bepalen of het goed voor je is.

  • Zonnepanelen zijn zeer veerkrachtig. In feite wordt hun levensduur normaal gesproken geschat op iets meer dan 30 jaar. Ze kunnen specifiek gemaakt zijn om op een dak te worden geplaatst, zodat ze goed gemaakt zijn en kunnen omgaan met punten als regen en sneeuw. Omdat ze zo lang meegaan, wil je er zeker van zijn dat je er uiteindelijk winst mee maakt.
  • Visuele impact. In sommige gevallen zullen panelen opdringerig zijn en kunnen ze afbreuk doen aan de aantrekkelijkheid van gebouwen en landschappen. De meesten van ons kunnen begrijpen dat het niet geschikt is om een gebouw met een bijzondere historische, conservatieve of esthetische waarde te bedekken met een enorm scala aan zonnepanelen. De visuele impact wordt minder groot naarmate de technologie verbetert en de grootte en het uitzicht van de panelen verbetert.