Waarom Is Het Hebben Van Internet En Televisie Tegenwoordig Zo Belangrijk Voor Iedere Nederlander? Bekijk Alle Tarieven in 2020

Naarmate de economie krapper wordt en de prijs van de kabel stijgt, schakelen meer mensen over op het internet voor hun televisiedienst. Als je echter niet weet waar je moet kijken, kan het moeilijk zijn om de beste internet-tv-diensten te vinden. Maar een ding is zeker, televisie en internet vinden is gemakkelijker geworden de afgelopen jaren en je kunt makkelijk kosten besparen.

  • Als je niet voorzichtig bent, kun je uiteindelijk betalen voor slechte service, het downloaden van televisie afleveringen besmet met virussen, of gewoon niet in staat om de shows te vinden die je echt wilt kijken. Dit artikel biedt vier van de beste manieren om goedkope betaalde internettelevisie te vinden.

Hulu is een van de beste opties voor internet en televisie op je PC

Hulu biedt zowel een gratis als een betaalde optie voor internet TV. De gratis optie biedt gebruikers een aantal televisieprogramma’s en beperkte toegang tot online archieven, en heeft nogal wat advertenties.

  • De betaalde optie is onder de $10 per maand, en biedt abonnees toegang tot volledige online archieven, meer shows, en beperkte reclame. De site loopt een paar dagen achter op netwerktelevisie, maar is nog steeds een goede manier om bij te blijven met de huidige televisieprogramma’s die u misschien geïnteresseerd bent in voor een fractie van de reguliere kabelkosten.

Netflix en internet en televisie

Netflix biedt opties voor zowel DVD-levering als online streaming van zowel films als televisieprogramma’s. De beschikbare afleveringen en films groeien voortdurend en worden maandelijks geüpdatet, vaak de tweede week van de maand.

  • De tarieven van het lidmaatschap variëren afhankelijk van de diensten die u nodig hebt, maar onbeperkte streaming is minder dan $15 per maand. DVD-levering tarieven zijn extra, en zijn afhankelijk van het aantal DVD’s leden willen uit op een moment. Veel televisieseries zijn in hun geheel beschikbaar, terwijl andere alleen oudere seizoenen beschikbaar zijn.

Amazon en televisie kijken is tegenwoordig een goede combinatie

Amazone’s hebben onlangs een groot deel van hun videobibliotheek onbeperkt gestreamd voor Amazone-abonnees. Amazon prime is ongeveer 80 dollar per jaar, en is inclusief gratis twee dagen verzending op veel Amazone-aankopen.

  • Nu, het abonnement bevat ook streaming televisie en video toegang via het internet. Veel van het beschikbare aanbod overlappen met die gevonden op Hulu en Netflix, dus degenen die geïnteresseerd zijn kunnen de gratis proefversie proberen alvorens een volledig lidmaatschap te kopen.