Wat Zijn De Zaken Die Je In De Gaten Moet Houden Bij Het Kiezen Van De Perfecte Urn? Lees De Handige Gids!

Het volume voor uw geliefden blijft en de crematie urn die hen veilig zal houden wordt gemeten in kubieke centimeter, of CI. Het is heel eenvoudig om uit te vinden hoeveel kubieke centimeter je nodig hebt om de speciale plek die ze altijd in je hart zullen houden goed op te slaan en te herdenken. Moet je jezelf nog verzekeren? Bekijk dan Uitvaartverzekering vergelijken op Uitvaartpolis-online.com
Als algemene vuistregel geldt dat je gewoon het gewicht van je geliefde neemt en hetzelfde aantal behoudt, terwijl je de meting verandert van ponden naar kubieke inches. Met andere woorden, als je geliefde 120 pond woog, dan heb je een crematie urn nodig met 120 kubieke centimeter ruimte.
  • Dit is geen perfecte omrekeningskoers, maar het zorgt ervoor dat je genoeg ruimte hebt. Bijvoorbeeld, de gecremeerde resten van een persoon van 100 pond zullen ongeveer 90 kubieke centimeter as opleveren, niet 100. In ieder geval is het altijd beter om iets meer ruimte te hebben dan u nodig heeft, zodat u uw geliefden gemakkelijk in de waterdichte zak kunt plaatsen binnen de toegewezen ruimte van de door u gekozen crematie-urnest.

Je kunt samen met de familie de beste urn uitkiezen

Als de persoon die uw genegenheid heeft gevangen, na hun crematie begraven wilde worden, zal dit uw mogelijkheden voor crematie-urnen een beetje beperken, aangezien sommige materialen zeker beter zijn dan andere voor begrafenisdoeleinden. Metalen crematie-urnen zijn meestal het beste voor dit doel als je wilt dat het lang meegaat, of je kunt ervoor kiezen om de natuur zijn gang te laten gaan en te kiezen voor een biologisch afbreekbare crematie-urn.

Een urn van stevig materiaal kan een hoop werk schelen

Crematie-urnen van stevigere materialen zijn ook beter voor gedenktekens in de open lucht – met name brons, omdat het niet roest. Marmer en andere stenen crematie-urnen zijn ook heel gewoon voor buitengebruik en zien er daar absoluut spectaculair uit met hun sprankelende vlekken en glanzende reflecterende oppervlakken.

Een urn kiezen voor na de crematie kan lastig zijn

Porselein-, glas- en hout crematie-urnen zijn veel beter geschikt om binnenshuis bovengronds tentoon te stellen. De bovenkant hiervan is de veelzijdigheid in het ontwerp en de ruime keuze aan bijpassende aandenkens. Wat is een betere manier om je hart te verwarmen dan het gedenkteken van je geliefde in je eigen huis te bekijken?